Renaissance Heroes BİLGİ

28.05.2013 21:40
Oyun severlerin yeni platformu ArkArena yeni ve özgün stiliyle dikkat çeken Türkçe, ücretsiz ve online fantastik FPS oyunu Renaissance Heroes ile Türk oyuncularına farklı bir deneyim yaşatıyor.
 
Tamamen Türkçe olarak sunulan oyunda, oyun içi seslendirmeler için de profesyonel ses sanatçıları ile çalışıldı. Renaissance Heroes, Türkiye’de en yaygın ve sevilen oyun türlerinden olan First Person Shooter (FPS) türünde fantastik öğelere sahip bir yapım. Oldukça hızlı ve akıcı savaş yapısı, kendine has oyun mekanikleri ile farklı bir tarza sahip olan oyunda adından da anlaşılacağı üzere, Rönesans döneminden ve dönemin önemli şehirlerden esinlenen mekanlarda geçerken, ünlü sanat ve bilim insanı Leonardo Da Vinci’nin insanlık tarihini değiştirebilecek kayıp planlarını arayan karakteri kullanarak maceraya dalıyoruz.
 
Oyundaki haritalar da hikaye ile ilişkili olarak dönemin havasını yansıtacak şekilde tasarlanmış. Aralarında Leonardo da Vinci’nin Milano atölyesi, Medici ailesinin Floransa’daki villası ve en dikkat çekici seçeneklerden olan, İstanbul’daki örneklerinden hareketle tasarlanmış Hamam haritası, oyuna eşine rastlanmayan farklılıklar katıyor. Oyun, hızlı oynanış yapısı, kolay adapte olunabilen savaş dinamikleri, kendine has eşsiz oyun modları, zengin oyun içi görevleri ile de dikkat çekiyor. Oyun içerisinde ele geçirmeye çalışacağınız 100’den fazla Achievement (Başarı) sistemi de rekabeti en üst seviyeye taşıyor. Tarzı ve kalitesiyle dikkat çeken oyunun grafikleri ise piyasadaki en kaliteli oyunlarda sıklıkla karşımıza çıkan, oyun dünyasının lider motorlarından olan Unreal Engine 3 ile destekleniyor.
 
Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı, Kaptı Kaçtı, Düello, Hezarfen, Hakimiyet ve tek silah bazlı özel oyunlar olarak çeşitlenmiş zengin oyun modu seçenekleri de oyunculara uzun süre keyifli vakit geçirttirecek genişliğe ve özgünlüğe sahip. Özellikle oyuncuların karşı tarafın alanına havadan atlayarak skor kazanmaya çalıştıkları eğlenceli Hezarfen (Touchdown) modu, eşsiz yapısıyla oyuna ayrı bir keyif katıyor.
 
Ortaya koyduğu farklı ve yepyeni tarzıyla FPS piyasasına renk ve aksiyon getiren Renaissance Heroes, detaylı oyun yapısı, özgün, eğlenceli oyun modları, ücretsiz olarak oynanabilme avantajı ve tamamen Türkçe içeriği ile son yılların en iddialı online FPS oyunları arasında yer alıyor. ArkArena daima en yeni ve kaliteli yapımları oyunculara ulaştırmak için faaliyetlerini sürdürürken, Renaissance Heroes ile FPS severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

 

 

 

  Facebook Sayfamız beğenenleri 200 Kişi olunca oyun tanıtım ve inceleme videoları yapacağız..

Yandaki Facebook Bloğumuzdan Sayfamızı Beğene Bilirsiniz.

««««««